W ciągu kilku tygodni menu Édouarda Boulangera radykalnie się zmieniło. Sznycle przygotowywane przez szefów kuchni Audi Sport przez ostatnie trzy lata na biwaku ustąpiły miejsca daktylom i herbacie miętowej podawanej przez bliską straż Nassera Al-Attiyaha. „ Zaprosił mnie już do jedzenia, ale wielbłąda jeszcze nie próbowałem », określa wybuchem śmiechu nowy drugi pilot Kataru. Podczas naszej wymiany zdań Francuzowi nie brakowało nutek humoru, co było oczywistym sygnałem, że É
Ten artykuł jest przeznaczony wyłącznie dla subskrybentów.
Pozostało Ci 90% do odkrycia.
Już subskrybujesz?
Zaloguj się
- Nieograniczone przedmioty premium
- Magazyn cyfrowy od 20:XNUMX w każdy poniedziałek
- Wszystkie numery AUTOhebdo dostępne od 2012 roku
komentarze
*Przestrzeń zarezerwowana dla zalogowanych użytkowników. Proszę vous connecter aby móc odpowiedzieć lub opublikować komentarz!
0 Uwagi)
Aby napisać komentarz
0 Zobacz komentarze)